Infraroodsauna plaatsen

Voordat u uw infraroodsauna koopt, moet u nadenken over hoe u de installatie en montage in uw eigen huis gaat aanpakken. Weet u waar u hem gaat plaatsen? Heeft u de juiste stroombehoefte(gewoon stopcontact of 20 ampère voor de grotere JNH Lifestyles units)? Kunt u het zelf installeren, of heeft u hulp nodig? De lijst gaat maar door, dus het is het beste dat we beginnen!

WAT MOET U DOEN VOORDAT U EEN INFRAROOD SAUNA KOOPT?

Voordat u kunt vragen hoeveel kost een Infraroodsauna sauna, moet u weten wat u moet doen. Om te beginnen, stippel een plek in uw huis uit waarvan u denkt dat die geschikt is voor een infraroodsauna. Voegt u hem toe aan een fitnessruimte? Slaapkamer of badkamer? Creëert u een man cave? Een She Shed? Een zen kamer? Wilt u het tentoonstellen zodat iedereen het kan zien en ervaren? Als u dat gedaan heeft, overweeg dan de hulp die u nodig heeft voor de installatie. Bent u in staat om uw cabine zelf te monteren of heeft u hulp nodig?

WAT MOET U VRAGEN VOORDAT U EEN SAUNA KOOPT?

Het stellen van de juiste vragen is de sleutel tot het kopen van de perfecte sauna en kan resulteren in minder schade en wanhoop als hij bij uw voordeur arriveert. Bovendien wil iedereen graag een goede deal sluiten, en weten wat hij krijgt voor zijn geld. Enkele vragen die u kunt stellen zijn de volgende:

Hoe verpakt u de sauna?
Hoe wordt de sauna verzonden?
Wat is inbegrepen in de kosten van verzending?
Hoe krijg ik de sauna in mijn huis?
Zijn de onderdelen zwaar?
Kan ik het zelf in elkaar zetten?
Welk gereedschap heb ik nodig voor een sauna-installatie thuis?
Hoe monteer ik een sauna?
Hoe snel na de installatie kan ik mijn nieuwe éénpersoonssauna in gebruik nemen?

HOE WORDT DE SAUNA VERPAKT EN VERZONDEN?

Meestal versturen bedrijven hun ver infrarood sauna’s gedemonteerd in zo min mogelijk dozen. Dit hangt echter af van het model, de grootte en de accessoires die u hebt gekocht. Over het algemeen is het transportgewicht voor een dergelijk item ongeveer driehonderd pond. Om beschadiging tijdens het vervoer te voorkomen, plaatsen veel fabrikanten de dozen op een pallet. Ook kunnen zij multiplex en omsnoeringsband gebruiken om een beschermende kist te maken die de doos omgeeft. In de kist worden de onderdelen stevig verpakt voor extra bescherming.

WAT IS INBEGREPEN IN DE VERZENDINGSKOSTEN?

Sommige infrarood verkopers bieden gratis verzending aan, wat geweldig is! Er zit echter een klein addertje onder het gras, omdat veel transportbedrijven de grens van hun verantwoordelijkheid ten opzichte van uw nieuwe aankoop trekken wanneer ze uw ingepakte en gekratte sauna naar de achterkant van de vrachtwagen voor uw huis brengen! Dus, in een notendop, bent u verantwoordelijk voor het van de vrachtwagen halen van de vracht. Zorg er daarom voor dat wanneer de sauna verkoper u heeft overgehaald met de voordelen van het gebruik van een sauna, vergeet dan niet te vragen of de gratis verzending inhoudt dat u de saunakisten tot aan uw voordeur moet dragen. Dit kan u een hoop tijd en gedoe besparen bij het slepen van dozen met sauna-onderdelen tot aan uw oprit.

WAT MOET IK DOEN ALS DE VERVOERDER ALLEEN BUITEN MIJN HUIS LEVERT?

Een sauna van een enorme vrachtwagen halen is geen sinecure! Toch hebt u een paar opties die dit karwei een stuk eenvoudiger en soepeler kunnen laten verlopen. Dus, als u erachter komt dat gratis bezorging betekent dat u en misschien een stel van uw vrienden de handen uit de mouwen moeten steken, begin dan van tevoren te plannen.

Probeer te vragen om een vrachtwagen met een hefpoort. Als je niet weet wat een life gate is, het is een handige functie op veel vervoerders voertuigen die ofwel een elektrische of hydraulisch bediende platform dat de vracht van de truck bed naar de grond laat zakken heeft. Dan, alles wat je (en misschien een vriendelijke vriend) hoeft te doen is dragen van de dozen in uw huis.

KUNT U UW THUISSAUNA ZELF IN ELKAAR ZETTEN?

Misschien wel!? Dit hangt er echt van af hoe sterk en handig u bent met doe-het-zelf projecten. U wilt er wel zeker van zijn dat u de sauna op de juiste manier bouwt, want de sauna biedt niet alleen veel ongelooflijke gezondheidsvoordelen, maar het is ook een royaal meubelstuk dat veel waarde aan uw huis toevoegt. Waar u uw sauna ook plaatst, ten minste twee van de oppervlakken zullen worden blootgesteld. Daarom wilt u geen krassen, vlekken, of schade aan een van de oppervlakken tijdens de sauna installatie proces.

Als u zelfverzekerd genoeg bent om veilig op te staan, te balanceren en de saunawanden aan elkaar te koppelen, is dat perfect. Houd er echter rekening mee dat u het plafondpaneel op de een of andere manier veilig boven uw hoofd moet tillen en op de wandmontage moet plaatsen. Dit kan een paar vrienden of professionals vereisen; en als u een 6-persoons sauna bouwt, komt er meer elleboogvet bij kijken.

HEB JE GEREEDSCHAP NODIG OM JE SAUNA TE INSTALLEREN?

Veel infrarood sauna’s hebben geen speciaal gereedschap nodig om te installeren, maar het is een goed idee om een schroevendraaier en een tang bij de hand te hebben om ervoor te zorgen dat u de schroeven goed vast hebt en dat ze goed vast zitten.