Tegels laten plaastsen

Tegels zijn niet voor niets al decennialang niet meer weg te denken uit het interieur. Door hun praktische eigenschappen en prachtige designmogelijkheden zijn ze de perfecte keuze voor wand- en vloerbekleding in het hele huis. Velen kiezen natuurlijk voor tegels in de keuken en de badkamer, maar zien over het hoofd dat ze ook ideaal zijn voor gangen, woonkamers en buitenruimtes.

Waarom tegels?

Natuurlijk zijn wij hier bij Original Style grote fans van tegels, maar er is echt een tegel voor elke ruimte in huis. Met de recente trends waarbij huiseigenaren naadloze, open ruimtes willen creëren met gebruik van duurzame, praktische materialen, zijn tegels het antwoord op veel interieurwensen. Ze zijn briljant voor het creëren van synergie in het hele huis en kan worden gebruikt als basis om op te bouwen om vele stijlen en trends te creëren, ze bieden ook meer duurzaamheid dan misschien tapijt, hout, laminaat of lino.

Hoewel wij een uitgebreid assortiment aan tegelcollecties aanbieden, begrijpen wij dat onze klanten soms niet goed weten waar ze moeten beginnen. Daarom hebben we de tijd genomen om een aantal stijlideeën te overlopen en uit te leggen welke van onze tegels kunnen worden gebruikt om uw perfecte interieurruimte te helpen creëren.

Scandi-Style tegel ideeën

Scandinavisch interieurdesign heeft de laatste jaren de interieurtrends gedomineerd en het lijkt er zeker op dat de trend hier zal blijven. Deze stijl begint meestal met natuurlijke texturen en neutrale tinten, zoals hout in combinatie met crème, beige en witte tinten om een zachte maar warme ruimte op te bouwen. Voor vloeren zijn onze houteffecttegels hier perfect voor; kies uit gedempte grijstinten, koele bruintinten en warmere tinten. Als tegels met houteffect niet uw stijl zijn, bekijk dan onze volledige ‘Tileworks’-collectie. Er zijn een aantal tegels met steen- en betoneffect in neutrale tinten, die zowel op wanden als vloeren kunnen worden gebruikt om deze trend te omarmen.

Statement stijl tegel ideeën

Tegels met een patroon zijn ook enorm populair, van vloeren tot stijlvolle spatranden. Tegels met een patroon zijn perfect voor wie op zoek is naar een beetje extra detail en interesse in een schema. Er zijn tal van manieren om een statement stijl met tegels in uw ruimte te integreren, van prachtige – maar functionele – keuken, badkamer en hal vloeren tot prachtige in het oog springende muren.

Onze ‘Odyssey’ collectie bestaat uit een reeks tegels met patronen en randen, geïnspireerd op plaatsen en culturele ontwerpen van over de hele wereld en door de eeuwen heen. Denk aan Marokkaanse bazaars of Turks aardewerk, deze tegels zullen de muren en vloeren in uw huis transformeren.

Mezzo Fantasia

Voor opvallende muren biedt onze ‘Living’ collectie een selectie tegels met grote formaten en patronen die duidelijk anders zijn. Deze omvatten unieke ontwerpen zoals het Frans geïnspireerde Maison, iriserende Art Deco stijl Radiance, en, de uber-coole Nano met stedelijke ditsy prints. Deze tegels zijn geschikt voor vele ruimtes in huis – wij zijn er vooral gek op als wandbekleding en ze worden allemaal geleverd met een bijpassende effen tegel, zodat u zo gewaagd of subtiel kunt zijn als u zelf wilt.

Eigentijdse stijl tegel ideeën

Eigentijdse stijlen werken in keukens, badkamers, en in het algemeen in elke kamer in huis! Een moderne ontwerpstijl kan op vele manieren worden gecreëerd met tegels, in een verscheidenheid van formaten, texturen, afwerkingen en kleuren. Wij hebben tal van opties voor hedendaagse stijltegels, van steen en houteffect tot grootformaat glas en metallic afwerkingen.

Tegels in groot formaat zijn bijzonder veelzijdig en zorgen voor een chiquere, naadloze afwerking met minder voeglijnen, waardoor een ruimte groter lijkt dan hij is.

Tegelideeën in boerderijstijl

De trend in boerderij- en landhuisstijl is tijdloos en kan gemakkelijk met tegels worden gecreëerd. Gedempte tinten en natuurlijke texturen vormen de perfecte basis om een rustiek interieur te creëren. Natuursteen tegels zijn hier geweldig voor; kies uit kalksteen, leisteen en zelfs echt marmer, die allemaal een authenticiteit bieden die u nog jaren zal belonen.

Op zoek naar de perfecte tegel voor uw woonkamer, badkamer of terras? Misschien kunnen onze toppers u inspireren! Tegels kopen doe je het best bij een ervaren bedrijf zoals Eurostone